Aslında tarifi başka mecralarda olduğu gibi paylaşacaktım ama o değerde görmedim son halini o yüzden blogta siz değerli blogcu arkadaşlarımla paylaşayım dedim:P:p Zaten burda yazdığım oraya düşer çoook önemli işlerinden vakit bulup okumaya tenezzül ederker belki ordakilerde haha:P Üff ne kadar uzun oldu sosyal mesaj var:D Çok gıcık biriyim değil mi:P:p
Ever tarife geçiyoruz. Çata pat ingilizcemle çevirmeye çalıştım haha:P
Malzemeler:
1-1/2 bardak şeker
3/4 bardak un
3/4 bardak kakao
3 yumurta
3/4 cup margarin, erimiş olacak ama
3/4 cup çok şekerli olmayan çikolata parçacıkları
Dediğine göre çikolatanın kalitesi büyük farklılık yaratır tatta diyor. İyisinden alın çikolatayı hııı:P Kakao da aynı şekilde. Önce şeker,un, kakao, yumurta ve önceden eritmiş olduğumuz yağımızı bir karıştırıyoruz. Fotoğrafta gördüğünüz gibi:P
Malzemelerimizi fotoğradtaki sıraya koyalım. Sonra benim ki neden böyle oldu Ukturk bey demeyin diye:P Ama çok güzel olacak ben de yapacağım bunu:D Evet karıştırdık malzemeleri deil mi kızlar:P Karıştırdıktan sonraki hali şöyle oluyor aman yemeyin daha bitmedi:P


Malzemeyi yazığına göre 9*13 boyutlarında bir borcama yerleştiriyor. Ama önce fotoğraftada gördüğünüz gibi yapışmaması için altına böyle yağlı kağıt gibi bir şey koyuyor. Siz başka şyde koyabilirsiniz sonra çıkarıp keseceğiz onu ya ona göre:P
Borcama döktüğümüz harcomızı nazikçe yayıyoruz yavaş yavaş böyle fırça gibi bir şeyle siz daha iyi bilirsiniz onu:P Sonra 325 derecede fırında 20-30 dakika pişiriyoruz el emeği göz nurumuzu:P Piştikten sonra önceden altına koyduğumuz yağlı kağıtlardan tutarak borcamdan çıkartıyoruz kağıtla birlikte brownielerimizi:P Böyle olması lazım böyle değilse tekrar yapın :D

Bu şekilde çıkardığımız brownielerimizi bir süre öylece beklettikten sonra isteğinize göre üstüne bir bardak süt döküp servis edebilirsiniz. Bu lafıda hep söylemek istemişimdir:P:p

Hadi afiyet olsun ohh miss:P:p
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder